Livsstil

Krämig pastasallad med Pulled Oumph

Möte upp syrran i ett kyligt väder med kameran i högsta hugg, ledig dag och jag ville komma ut så vi tog en promenad på 6km och passade även på att ta lite outfit bilder på mig, snackade skit, skrattade och avslutade promenaden på affären så jag handlade och bjöd syrran på en sen lunch där vid 13.30 tiden.

Krämig pastasallad med tomat, gurka, cream fraiche, smörstekta champinjoner, bacon och pulled oumph. Snuskigt gott och sen en stor latte, kollade resor, snackade skit och bråkade med kamphundarna och bara slappade. Nu har vi nyss varit ut med de små och syrran gick hem. Jag funderar på vad resten av min lediga dag har att erbjuda mer än att gå igenom alla outfitbilder och redigera ett par till mina sociala medier.

Självklart har solen tittat fram nu, det kunde den väl ha gjort lite lite tidigare , som när vi var ute och gick? Men nej, inte det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 7 mars, 2017 at 18:15

    Så gott det ser ut

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.