Livsstil

Längtan , ledighet och skriverier

Tisdag morgon och den där sovmorgonen är ju som bortblåst. Jag har x antal gånger under morgonen fått räka till 10 och funderat på vad i helvete det är för fel på dessa djur. Det är en inställd ät och bråk klocka på de små djuren just nu. De vill helst ha mat klockan 6 och får dom inte det så börjas det bråkas. I går kväll skulle jag testa att dom skulle få sova i hallen så jag kanske kunde få möjlighet till sovmorgon, men efter bara någon sekund började Chanel krafsa på dörren och “gråta” och Gizmo skällde som en besatt, då för grannarnas och deras egna skull men framförallt för min egenskull så fick dom komma och sova hos mig i sängen. 

Jag längtar verkligen tills sjömannen kommer hem. Det här med att jobba , fixa allt med hundarna och även ta hand om  hemmet börjar bli lite väl jobbigt just nu haha. Tålamodet tryter och jag får dagligen använda mina psykiatri kunskaper på mig själv för att inte göra något jag inte kan stå för haha!  Jag längtar verkligen tills fredag då han kommer hem, så jag får hjälp att ta hand om hemmet , kamphundarna men framför allt mig. I need it haha!

I dag är det ledighet och jag har faktiskt inget planerat. Det jag vet är att syrran oxå är ledig i dag vilket inte händer så ofta att vi är ledig tillsammans mitt i veckan, så vi ska vara sociala och umgås. Jag hade hoppats på värst vårvädret i dag men det verkar skita sig rejält, men jag är ändå sugen på ta med mig kameran och ge mig ut på promenad. Förhoppningsvis kan vi ordna lite outfit bilder till mig, syrran kommer verkligen älska mig!

Efter allt stöd jag fått i sociala medier från fredagens händelser har suget att skriva komma tillbaka, förr skrev jag mycket hbtq relaterade texter när jag startade min blogg , men det har runnit ut i sanden och jag har väl försökt intala mig själv att 2017 ska det inte behövas, men efter händelsen i fredags, allt stöd och att jag vägrar gömma mig, vägrar sluta använda de kläder jag älskar och ingen ska behöva dölja vem de älskar så har skrivsuget kommit tillbaka. Jag kanske börjar fila på en krönika till bloggen under dagen .. ? The time will tell.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.