Livsstil

Tillbaka på jobbet, lyxiga praliner och 1.5 mil cykling

Lyxiga praliner från kollegorna.

Måndag och jag var så trött när klockan ringde strax efter 04 i morse. Jag har sovit så jävla dåligt, hade så mycket tankar och känslor i går. Efter 3 veckor hemma så var det nu tid att göra sitt första arbetspass igen och det var hundra tankar, hundra känslor och sömnen har varit lika kass , om inte värre än hur den vanligt har varit de senaste veckorna. Det var med tunga steg jag gick mot tåget,  blandade känslor. Oro, glädje, ledsamhet. Men när jag kom till jobbet och möttes av kollegor som välkomnade mig tillbaka med kramar och värmande ord och jag blev helt ställd när jag vid morgonmötet får överlämnat den lyxig ask med praliner, för att jag har haft de så tufft de senaste månaderna men oxå för att dom har saknat mig och är glad att jag är tillbaka. Blev så jävla varm i kroppen.

Jag trivs så bra på jobbet men tänker inte ljuga och med allt som hänt med svärmor, covid hos sambon, inflammation på balansnerven och slutligen min egen mors bortgång har gjort att jag har tvivlat på mig själv och min yrkesroll på centraloperation. Jag har saknat psykiatrin och att vara en av de som faktiskt vet vad jag gör, att ha kunskapen , men ändå inte velat ge upp trots alla motgångar privat. I dag överraskar kollegorna ännu en gång och dessutom konstaterade vi att jag jobbat 3 månader med 1.5 månad som jag varit borta pga allt privat och så får jag veta att min intro är slut från och med april , då räknas jag som ordinarie och självständig personal. För att jag visat framfötterna och att det faktiskt går så bra som det gör. … Helvete alltså. Helvete haha!

Helgen den bara sprang förbi. Vi har haft att göra, vi har njutit och vi har slappat.  Och nu sitter jag här trött i kroppen, både efter att jag haft fullt ös på jobbet men oxå för att vi cyklade 1.5 mil när jag kom hem. Vi har precis käkat middag, så nu blir det slappar kväll, duscha, promenad med hundarna. Matlådan är fixad inför morgondagens jobb och vi kör en favorit i repris i morgon med.  Jobb 6:45-16:00, sen hem, cykla och så middag.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.