Livsstil

Kränkt kamphund, unken korv och försvunnen röv

Jag slår på stort i dag och kastar upp ett inlägg till när suget finns och det finns saker att delge sig av dom kanske kan uppskattas av er , fantastiska läsare.  Jag skrev ju att vi tog en promenad till Ica förut och kamphunden fick följa med, men det är ju fan en match att försöka gå promenad med henne tillsammans med sjömannen. Kamphunden är ju sjömannens lilla gris och sjömannen är ju kamphundens favorit – tack som fan och skit på dig hundfan. Sjömannen gick in på ica och jag tänkte att jag kunde rasta henne runt området medan han var på affären, men det kunde jag ju fetglömma. Hon vägrade gå förutom emot ingången till Ica. Jag försökte kommunicera med det lilla livet, men så här såg hon ut hela tiden sjömannen var på ica… Snacka om hatad husse?

Unken korv.

Väl hemma så slafsade jag ihop en korvstroganoff. Sjömannen plockade fram korven från frysen så den var tinad tills ikväll, det doftade magiskt och när vi väl har öst på varsin stor portion så ser det ut som att sjömannen ska kräka. Han smakar en bit till och sen tittar på mig, smaka på korven, den smakar konstigt  – jag log och tänkte att det är nog första gången jag hör han säga det  men satan. Unken korv var ingen hitt kan jag säga – så det blev att kasta korven och vi inmundiga den glamourösa middagen sås och ris haha. Höjden av lathet att inte orka göra nytt till riset, men vi blev mätt och belåtna.. även om sjömannen var mer bitter än mig att korven smakade kasst haha.  Föreslog att vi kunde gå på ica och köpa barnmatsburkarna i klämpåse som dom gör reklam för som ni kan se, men det uppskattades inte  .. helt haha!

Men nu, nyss duschat och eftersom vi är vuxna och gör som vi vill så har vi redan krupit ner i sängen för natten. Jag vet fortfarande inte om jag har röven fram eller bak, så ser ni en platt-röv som ser vilsen ut .. hola at your localgayboy.  Men jag tänker att den är återfunnen i morgon bitti igen så ordningen är återställd och jag är redo för planeringsdag!  Vet inte vad jag ser fram emot mest faktiskt men det lutar åt hotellfrulle och fan om vi får en torr fralla.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.