Livsstil

När man inte vet om man har röven fram eller bak

Tröttheten har inga gränser.

I dag när jag kom hem så knäckte jag en Clean. Vet ni varför? Jo gott folk, denna kroppen tyckte att det var morgon 02:50 i natt och jag kunde fan inte somna om. Jag försökte verkligen somna om , men det gick ju inte alls, så när klockan ringde så försökte jag snooza ett par gånger ihop om att jag iallafall skulle kunna få somna om ett par minuter, men icke. Men dagen har gått i ett på jobb och när jag kom hem så kan jag lova er att en Clean var välbehövligt – jag är så trött att jag inte vet om jag har röven fram eller bak.

Så här chockad kan man se ut när man ska ta ett snyggt foto till sina sociala medier men att kameran dör mitt i allt, så jävla orutinerat. Jag hade tanken att jag skulle dra till gymmet i dag men med tanke på hur länge jag varit så tänker jag absolut inte dra iväg till något gym. Dagens motion fick bli cykeln till och från jobbet och så promenaden som vi nyss gjorde till Ica med kamphunden för att handla till dagens middag , korvstroganoff.  Smaklökarna dansar redan i munnen och sen blir det slappa i soffan, en dusch och sen i säng och ladda upp för en ledig dag som i stället blir planeringsdag med jobbet och sen en ledig dag på torsdag!

Black week är föresten way up and running och min mailinkorg verkligen exploderar. Har ni fyndat något spännande? Och vad tycker ni om detta med black weekend? Tycker ni erbjudandena är bra och hoppas ni på att de går all in , som i USA på black friday på fredag?  Jag tror inte det blir något extra på fredag, för landet lagom Sverige skulle väl aldrig kunna uppnå black friday som i USA?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 26 november, 2019 at 19:10

    Jag tycker black friday och black week liksom singles day och en massa andra köpdagar är fullständig idioti. Hur mycket mer prylar behöver vi? Hur mycket mer behöver vi suga ut den här planeten? Om alla konsumerade som vi svenskar så skulle det behövas 4,3 jordklot. 9 av 10 prylar som köps under de där konsumtionsdagarna, behövs inte. Mycket som handlas används inte ens. Behöver genomsnittssvensken verkligen en tröja till? En ny telefon varje år? Ny vinterjacka varje år? Hur mycket av det vi äger sliter vi egentligen ut? Vilken värld vill vi lämna efter oss till kommande generationer? Vi behöver ta medvetna beslut när vi handlar – köpa bara det som går åt/behövs, och så långt det är möjligt köpa begagnat. Vårt välstånd medför andra världsdelars miljökatastrofer.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.