Livsstil

Semester efter semester?

I bilen@Tommytott på instagram

Hej godingar. Gah, jag har haft min 10 dagarsledighet + 3 dagars semester och nu känner jag bara. Jag behöver verkligen semester efter semester. I helgen tog jag ledigt för att vi var tvungna att flytta alla våra möbler och det känns i kroppen, dessa 13 dagarna har verkligen varit fullt upp non stop och kroppen är trött. Den behöver vila, trots att jag försökt lyssna på den så gott det går och inte göra något som gjort alldeles för ont, men i lördags blev det väl lite för mycket så söndag morgon var “ernst-hugo 90+” framme och fibrohelvetet har varit plågsamt. Nu börjar värken åter gå till “normalt” värkande för mig.

Bloggen har verkligen hamnat åt sidan, familjen och hem och allt med flytt åkte åt sidan.

Igår eftermiddag kom min älskade vän Anna ner till Malmö för att spendera ett dygn hos oss. Det blev vin, restaurangbesök som blev en stor besvikelse. Restaurang Potala har bjudit på fantastisk buffé tidigare och i går bjöd dom på en hemsk buffé . Det smakade inte gott. Ett besök på rosengårdcentrum, citygross och lite visning i Malmö. Sen massor med skratt och galenskap här hemma.

I dag har jag varit iväg med Anna och syrran Lizette ( som ni ser på bilden ovan ) till Helsingborg för min första föreläsning, men mer om det kommer jag ta i morgon.  Jag ville mest titta in och tala om att jag lever och ler mitt mentalt störda leende och känner mig så där töntigt stolt över mig själv efter dagen. Alla fina ord jag fick i dag lever jag länge på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.