Livsstil

Krönikör, ledighet och inredningsfix

image

Hej lördag. I dag sov jag länge, i går var vi ut och käkade och drack gott med ett par vänner. Först lite rosé hemma hos dom och sedan blev det lite för mycket av det goda rödvinet, så herr totten blev på pickalurven haha! Det märks att det har varit lite för lite av sömn och mat den senaste veckorna, för jag brukar fan inte bli så full av det vi drack i går ?! Så i dag har jag lite ont i huvudet .. heja mig?! 😉

I veckan har jag haft lite möten och mailande fram och tillbaka så nu är det klart. Jag är numera även krönikör och ska skriva krönikor till tidning som i dagsläget endast är för medlemmar och endast i pappersformat. Men jag kommer självklart att lägga upp mina texter även här i bloggen så även ni kan ta del av dem.

Annars har vi en lugn lördag, vi ska iväg och lämna födelsedagspresenten till födelsedagsgrisen. Jag ska eventuellt fixa syrrans hår inför deras födelsedagsfest. Vi ska eventuellt käka tillsammans med sjömannens tvillingsyster med familj. Så det kanske blir lite rosé även ikväll och fylla på rosé depåerna och så håller vi på letar inredningsdetaljer till hemmet. Vi är lite sugna på äppellådor i trä och letar nu diverse hyllor .  Och så är vi ute efter ett bord med 4:a stolar till köket !

Så ja .. denna lördag bjuder på lite allt möjligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.