Livsstil

Söndag, jakten på inredning och Brokeback mountain

1373952075_brokeback_mountain_ver3

Hej vänner! Söndag redan, denna helgen har som de andra lediga helgerna bjudit på massa gott och som vanligt går det alldeles för snabbt. I går fixade vi hemmagjord burgare , med pommes på planka här hemma, drack gott och snackade massa skit. En bra lördag helg enkelt.

Söndag och klockorna är olika, nu är det officiellt vintertid och solen har visat sig. Det har varit en fin söndag. Vi har varit och lämnat nycklar till Katti och Niclas, åkt runt och kollat lite inredningsbutiker och hamnade tillsut på ikea, en söndag och lönehelg när alla andra så klart var där. Denna veckan har vi hunnit med ikea 2 gånger och det är lika många gånger som de 3 senaste åren, det säger rätt mycket om vad vi tycker om ikea. Men vi köpte inget denna gången, utan det blev bara korv och pizza. Sist vi var där köpte vi en lampa och det är väl vad dom kan tänkas ha i inredningsväg som passar oss numera.

En runda på mobila och köpte bingolotter. Vi ska hem till syrran och mattias ikväll och spela, trycka i oss onyttigheter och hoppas på vinst haha. Pensionärerna ska ha söndagsdate.  I morgon kliver vi upp tidigt, köra och tanka bilen, handla hundmat och fixa med små saker innan jag och sjömannen ger oss iväg på road trip till Strömstad. Ett dygn utan kamphundarna väntar och det ska bli riktigt skönt.

Så jag vill bara uppdatera om att jag lever och nu ska jag krypa ner i soffan med sjömannen och de små vilddjuren och kolla på Brokeback Mountain. Fantastisk film med snygga män. Mums!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Moster 26 oktober, 2015 at 03:55

  Finns en del snygga kvinnor med i den filmen

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:33

   hahahaha

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.