Livsstil

Stulen rakhyvel, jaga kamphund naken och jobbhelg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej snyggingar ! Fredagens jobb är avklarad och jag skulle egentligen ha vilodag och bara slappa, men vädret var så fantastiskt så jag svirade om till träningskläder, letade upp headsetet och begav mig ut på powerwalk i Pildammsparken och det blev en runda på 5 km. I parken satt syrran och Yasmin , så dom gjorde mig sällskap ett varv innan vi splitide på oss igen!

Väl hemma fixade jag middag, vegetariska vårrullar och sweet chili sås. I går när jag var på affären köpte jag nya engångsrakhyvlar så jag kan få bort buskaget här och var och ja, jag vet jag har fortfarande inte köpt mig en ordentligt rakhyvel, jag hade hoppats att få ett bud hem med Gilettes nya rakhyvel, men det kan jag ju glömma verkar det som,  så 10 engångs rakhyvlar får fan räcka till fiffi och bringa haha!  Väl inne i duschen så ser jag att Gizmo tar sig friheten att smyga sig under duschdraperiet och snor rakhyveln och springer iväg och jag efter blöt och naken och vrålar som om jag blir jagad…. Hundjävel!

Resten av kvällen blir att slappa, mysa med kamphundarna och invänta att sjömannen ska ringa på skype så jag får prata lite med honom. Vi har knappt pratat under dessa 14 dagar han är till sjöss då vi jobbar omvarandra.. it sucks, men ikväll får jag höra och se the sex on legs. Det blir nog en tidig kväll, då jag har morgon pass hela helgen och dessutom jobbar jag måndag, efter en helg?! Sjukt!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.