Livsstil

Kvinnorna och bögarnas favorit högtid

dsc_3237

Ser ni vilken fin kaffe-balja? Denna fick jag av världens bästa Fanny med F i dag på morgonen. Hon sa när hon kom till jobbet att hon hade en liten present med till mig, till mitt nya jobb. En ny kaffekopp!  Tack så mycket älskade Fanny, fy fan vad jag kommer sakna dig.

Första advent och i dag sov jag länge, så fantastiskt skönt. Jag behövde det verkligen och nu märks det att det är julstämning runt om i landet, bögarnas och kvinnornas högtid är kommen, nu åker staken och kulorna fram, det det pimpad med stakar i fönster och kulor lite här och var.  Här hemma pimpas det inte märkbart för julen, det är ju ständigt julpimpande här hemma med kulor och stakar ändå, fast kanske inga lysande ting då, men ändå .. Så ja, jag och sjömannen kör på julpimpande året om. Och i sedvanlig ordning sjunger jag högt och ljudligt en julsång som spelas från datorn varje advent för grannarna, Matt Rogers – suck on my cock.

Bebisarna är rastade, jag svär över att den jävla tvätthögen inte har krympt och blivit ren under natten och hinkar latte och laddar upp för 5:e och sista natten. Vet ni hur skönt det ska bli?

Trevlig första advent på er, nu ska jag fortsätta planera inför mitt fullspäckade december schema! 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 27 november, 2016 at 22:34

    Men oh helt underbar mugg, vet du vartifrån ? <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.