Livsstil

Kysthospitalet, Lyngby storcenter och cookie latte

En utflykt till Danmark med vänner.

I dag ringde klockan 06 och jag ville hugga av mig både armar, ben och kasta telefonen i golvet och tänkte, vad fan är det för fel på en som går med på att kliva upp 06 när man är ledig , men det var bara kliva upp och rasta kamphunden och snygga till oss och möta vännerna i garaget då vi skulle hänga med dom till Danmark en runda i dag. En av vännerna skulle opereras på Kysthospitalet i Skodsborg. Vi lämnade honom där och fick information när han skulle vara klar och sedan googlade vi upp en shoppingcentrum i närheten och drog till Lyngby storcenter för frukost och shopping.

Coockie latte och shopping på Lynby Storcenter.

Frukost innan butikerna öppnade och för mig blev det en surdegstoast och en cookie latte.  Aldrig smakat den förut och inte sett den här hemma i Sverige, så det fick bli en sådan och den var riktigt god.  Käkade frukost och snackade skit innan butikerna öppnade.  Massa butiker och kul med butiker som vi inte har här hemma och dessutom ett nytt shoppingcentrum i Danmark som vi inte varit på tidigare.  Och om vi shoppade? Ja vi kan säga att jag, sjömannen och Wanda har svart bälte i shopping.

Det blev ett par nya jobbskor till mig, en jacka till sjömannen, ljus, present till Lizette och Mattias, öl, ljus, en ny häftig osthyvel och lite annat smått och gott innan vi begav oss tillbaka till Kysthospitalet och hämtade upp en ny opererad Tommy som mådde bra.

Vi är nu hemma hos kamphunden sedan drygt 1 timma tillbaka och har varit ut med henne. Vi har käkat lite smått nu när vi kom hem då vi var lite hungriga, jag har knäckt en nocco och så sitter jag här vid datorn som snart dör då min macbook air inte är ladda. Jag har dessutom slängt iväg ett mail till dom på mitt webhotell då jag har lite problem här i bloggen.

En fantastisk onsdag och ikväll ska vi hem till vännerna och käka lite danska smörrebröd som vi handlade under dagens utflykt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.