Livsstil

Tisdagsfrukost, värkhelvete och hunken putsar fönster

Frukost med sjömannen.

Tisdag morgon och jag  vaknade vid 4 tiden och kunde inte somna om så jag låg och scrollade med mobilen och svor över att kamphunden och sjömannen snarkade i kapp, jag var dessutom skit förbannad på dom utöver att dom snarkade så jävla mycket att dom alltid somnar så fort på kvällarna eller dom kan somna vart fan som helst, att dom somnar så lätt och så sover dom längre än mig på morgonen. Livet är fan inte rättvist.

Dessutom märker jag i kroppen att värmen och sommarens välmående kropp med minimal med värk och inga värktabletter alls är numera ett minneblått. Dagarna går bra när jag är uppe och rör mig men när jag lägger mig på kvällarna och slappnar av så kommer värken som en käftsmäll och i går var tårarna nära, fy fan vad ont jag hade fotlederna och knälederna. En värktablett räckte inte så jag fick ta två, så det är väl tid för mig att prata med läkare om mina värktabletter igen.

Sjömannen drog på Ica och handlade nybakade frukostbullar och jag tog en runda med kamphunden och vi har nyss tryckt in en smarrig tisdagfrukost tillsammans med gott kaffe. Jag plockade av bordet, fyllde på kaffekoppen och sitter nu här och uppdaterar er, sjömannen går loco och putsar fönster med den nya fönsterputsaren från Electrolux.  Så jag får väl svepa min kopp och göra en insats för världen, våra stackars blommor ser jag behöver lite kärlek så jag får väl vårda dom lite medan han putsar fönster. Våra blommor steks och grillas av solen men det får helt enkelt vara så, jag vill inte har nedrullat hela dagarna och inte få in ljus. Vem fan vill leva i ständigt mörker?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.