Krönika/åsikter/ tankar

Lån som företagare

| Inlägget är i samarbete med företagslån.io

Att låna pengar som företagare.

Det är ju inte bara vi privatpersoner som ibland kan hamna i situationer där vi behöver långa pengar, utan det kan även vara du som äger ett företag som inte har nått ändra fram för att kunna göra det där inköpet som du behöver, för att du kanske ska kunna ta ditt företag vidare till nästa nivå, eller för att kunna utveckla ditt företag och komma vidare till nästa nivå i utveckling i företaget.

Jag som tidigare hade företag som fotograf började ju min bana som företagare med noll kunskap och bara mitt privata sparande och fick en förfrågan från ett danskt företag om jag kunde utföra uppdrag för dom med faktura och eftersom dom inte ville ta emot faktura från frilans , utan ville direkt fakturera mig så valde jag på ett par timmar att skicka in papper för att ansöka om företag och det gick igenom och det var så det hela började. Mitt steg mot företagande.

Att börja som ny företagare som jag gjorde med noll i sparande på företagskonto så vågade jag mig ut, jag vågade ta steget och chansa, det får bära eller brista. Men antingen gör man som jag eller så har man en buffert, men oavsett vad eller hur du börjar så kan du som företagare ibland ställas inför valet om att stå still , jobba vidare och spara mer för att kunna göra de inköpen och komma vidare, eller så kan du ansöka om ett företagslån, ett lån som du beräknar och tar om du anser att du beräknat att du kommer klara av en extra utgift, du kanske har sparat till handpenningen för den nya bilen som behövs för att du ska kunna transportera och utöka sträckan och bredden för ditt företag.

Företagslån kan hjälpa dig att välja den låneförmedlare du anser passar dina behov bäst och som erbjuder dig bäst ränta, återbetalning. Genom att skriva in beloppet du önskar låna så är det bara att klicka dig vidare  och läsa igenom vad de olika förmedlarna har att erbjuda. Självklart tar du inte ett lån bara sådär för att pengarna kan vara bra att ha, utan du känner att du och ditt företag klarar av detta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.