Livsstil

Skratt, hulkningar och okunskapen flödar

En bra start på den nya veckan.

Måndag och i dag hade sjömannen varit extra stolt över mig och troligen jävligt tacksam om han låg i sängen bredvid mig, för gissa vem som vaknade innan larmen <– ja jag är en sån där som har sjuhundraförtioelva larm på morgonen. Men jag vaknade innan och jag stängde va dom alla innan dom ringde och klev upp.. Heja mig ? Och vem är jag ? Fixade i ordning mig och fixade hemma innan det var tid för jobb.

Det har varit en jävligt bra start på veckan, mycket skratt och ja även lite , men varför i helvete ska jag behöva nästa dö av stanken av att slänga tvätt och sopor?  Jag skrattade så tårarna sprutade på mig åt kollegan som hulkade och höll andan för att slippa stanken, men jag fick igen och den där goda hallonpannacottan höll på komma upp.  Men jag klarade det  .. heja mig igen? haha!

Hämtade Chanel, tog en promenad efter jobbet och sen har jag packat 2 sticklingar och skickat iväg för ett byte som skulle göras. Sen funderat på om jag ska gymma eller om jag ska vila i dag och det blir minsann vila och fixande med lägenheten och hemmet i stället.  Älskar att jag under de senaste veckorna hittat en balans i träningen och inte överanstränger mig och ännu noggrannare är detta på hösten att jag inte pressar kroppen för hårt.

Så nyss har jag försökt vara politisk korrekt och inte ordbajsa och inte låta otrevlig i en växtgrupp på facebook jag är med i. Jag som har fotograferat både på hobby nivå och professionellt i flera år får ibland ett hugg i hjärtat så det blöder när folk är snabba som fan med sitt jävla pk – finger och tro sig besitta kunskapen om : jag vill se oredigerade foton och foton utan filter  när personen ifråga lagt upp foton som är oredigerade men tagna i miljö med väldigt mycket ljusinsläpp så fotografiet blir överexponerat. Bara det kan ju göra att pulsen ökar på mig och jag får nästan ett träningspass inombords samt att varje jävla muskel spänner sig  – så tack för den inre träningen haha! Men som det verkar lyckades jag formulera mig väl.

Men nu , nu måste jag tydligen springa på dass igen. Jag är ju tydligen en sån person som living on the edge och vet om att jag är så jävla känslig mot laktos men trycker i mig 2 stycken pannacotta som innehåller så mycket laktos att mina tarmar vill byta plats. När fan ska jag bli vuxen i det och skona min stackars röv? Man brukar ju lära sig av sina misstag, men fan inte i dessa fallen alltså.

Och vill ni göra denna stjärtis extra glad och inte vill missa någon uppdatering så finns bloggen på sin egna facebooksida , tommytott. Följ gärna genom att gilla sidan, kommentera och dela inläggen! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.