Livsstil

Långfredag, trampa i hundskit och ledighet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lång fredag och jag har varit vaken en stund. Kamphundarna har fått mat och varit ute och jag har hunnit dra 1000 könsord och svordomar redan .. Det börjar bra! Jag fattar inte vad som felar folk? Du har råd att införskaffa en hund och med det innebär det ansvar och i det ansvaret ingår det att plocka upp när din hund har krökt rygg, ja även på gångbanor där det ligger massor med löv. För på gångbanor om du du inte har förstått det så går det människor och den människan var jag och där låg högen med skit som jag trampade i. …Jävla idioter, hoppas du får hundskit i påskägget, eller nä du får fan inget ägg över huvudtaget!

Jag har en ledig dag och njuter nu av en latte eller det var en latte. Jag var tydligen kaffetörstig så jag får fan gå och fixa en ny och gå igenom mina favorit bloggar,youtube, uppdatera instagram och sen ta en dusch.  Påsken är här och jag kanske ska snygga till mig lite extra och lägga på ett ansikte.

Det blir inget nämnvärt firande för min del. Jag skippar nattklubbslivet och bara är. Det är förvisso lite kasedans i törringe och jag fick ett litet sug på att dra med syrran dit och bugga gumpen av oss. Vi får helt enkelt se vart dagen och kvällen tar oss!

Glad påsk på er och du .. var varsam med mannens påskägg när du suget ger sig på! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.