Livsstil

Skärtorsdag, sovmorgon och kvällsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick sovmorgon men vaknar upp med världens huvudvärk som nu är botad med en tablett och 2 latte och nu mår jag prima igen! Men trots huvudvärken så vaknar jag upp på bättre humör med ett leende och känner att livet går frammåt. Jag har tydligen sovit på mitt vänstra öra i natt så lite öm vid piercingen.

Skärtorsdagen är kommen och därmed har påsken börjat! Många har gått på långledighet , pimpar hemmen och gömmer ägg för barnen. Jag själv firar inte påsken nämnvärt, ikväll blir det jobb och sen är det ledigt i morgon och om syrran är ledig ska vi käka tacos  .. Våga vägra följa traditioner haha!

Annars händer inte mycket i dag, mysa med kamphundarna och fixa lite inför jobb, tanka bilen och handla något som jag kan trycka in i huvudet på jobbet ikväll. Jag glömde ju ta fram mat och fixa med det så ikväll syndar jag med något lätt från frysdisken, troligen innehåller det massor med gluten och laktos så magen blir upprörd haha!

Trevlig skärtorsdag godingar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.