Livsstil

Kass hårtrimmer, sova bort halva dagen och ingen mjölk

Godmiddag lördag, för inte vågar jag säga godmorgon nu inte ? Jag vaknade av mig själv vid 6:43 och tänkte jag skjuter mig själv. De dagar man ska upp och jobba är man asatrött men när man väl kan sova så vaknar man före tuppen själv. Men jag somnade om inloggad på Facebook med telefonen på bröstet och vaknade vid strax efter 11 ?! Satans jävla helvete, trist att sova bort halva dagen men jag behövde tydligen sova , trots allt.

I går kväll gjorde jag slag i saken och tog fram skägg och hår trimmer och letade fram tillbehören så att jag kunde trimma ner håret till 11mm. Jag duschade först och när håret torkat var det så trorrt och frissigt att jag hade fått skämmas ögonen av mig om jag gått till en frisör. Jag har skjutit upp besöket för länge och håret förstördes så mycket när jag blekte och gick över till grå nyans. Jag började trimma huvudet och sen dör maskinen. Jag får ladda den och när den laddat så tar den inte på 11mm. Jag började nästan gråta, svära och funderar på hur fan jag ska lösa detta? Jag letade upp den äldre hårtrimmern och den är helt död och ville inte laddas men som tur är räddar syrran och Mattias mig, så jag möter dom och går med dom hem och trimmar till håret.

Så nu sitter jag här , med knappt något hår på huvudet och tycker det är rätt skönt men inser hur tunnhårig jag är, dricker en bcaa, för inte nog med mitt trimmer-problem i går så har jag ingen mjölk hemma, så det blev ingen smarrig lördagslatte haha! Men inte är jag bitter för det, utan livet som Totten är helt klart lite av ett äventyr. Det är lördag, Chanel har cement i öronen och lyssnar inte och solen skiner. Förhoppningsvis kan syrran gå lite tidigare från jobbet så vi kan dra till skogen och leta kantareller.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.