Livsstil

Nu tar jag helg

Nu tar jag helg.

Gissa vem som vaknar av att telefonen lyser kl 07:15 och känner en inre stress för att hinna med att fixa med kamphunden, få på mig kläder, göra mig klar för jobb och dessutom cykla till jobbet och hinna i tid? Jag sket i cykeln och kände att bilen är ett alternativ i dag även fast jag får ångest över parkerings avgiften, men den tog jag i dag i stället för att stressa sönder mig när jag redan hostar, var sen och sprang runt här hemma och svor.

Vid 13 flexade jag ut i dag och tog helg till onsdag kl 12. Det känns så jävla skönt, så när jag väl kom hem så la jag och kamphunden oss i soffan , jag har duschat och nu sitter jag här och ska svara på lite mail, svara på några kommentarer och bara slappa och kolla lite födelsedagspresenter till sjömannen. Sjöhunken fyller år i morgon och då han är till sjöss så har jag tid på mig att leta efter den perfekta presenten, jag är nästan säker på vad jag ska köpa, men jag har som sagt tid på mig.

En fullproppad vecka.

Denna veckan är fullproppad med jobb, både inom psykiatri, med sociala medier och jag har även en bröllopsfotografering på lördag.  Utöver det ska jag hinna med att fixa här hemma och ta hand om hemmet, socialisera , aktivera och rasta kamphunden. Vi är lite ovänner hon och jag just nu. Den jävla gamla kärringen satte sig på mattan i dag igen och jag blir så förbannad. Vi var ute för 3 timmar sedan och hon brukar aldrig sätta sig på mattan, men i dag hände det igen. Jag gick svor tyst för mig själv, torkade och tvättade av mattan och tog ut kamphunden direkt. Där går hon loco när hon ser en annan hund och jag känner bara att jag orkar inte mer. Så vi är inte bästa vänner i dag, förhoppningsvis kan hon bete sig i morgon så vi kan vara vänner, men i dag vill jag inte ha med henne att göra och önskar jag kunde skicka henne på posten till sjömannen. 10 år gammal och kissat på mattan? Inkontinent gammal kärring? Finns det något äldreboende jag kan placera henne på?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.