Livsstil

Överraskad & Hugo Buss the Scent

I går kväll skickade sjömannen sms och frågade vad jag gjorde. Jag satt och tryckte i mat i huvudet som jag faktiskt fick behålla. Inget kräkande sen kl 07.30 i går på morgonen, så detta går ju verkligen framåt. Efter det fick jag en känsla av att sjömannen kanske kunde komma hem ,men så skrev han att han skulle ha filmkväll med Linda , kolla på torsk på tallin och äta chips och dippa. Jag blev avundsjuk och började städa badrummet och plocka undan, för jag började få liggsår efter att jag legat i sängen/soffan hela dagen.

Helt plötsligt ringer det på dörren. Och ja jag blir helt stel i kroppen och osäker på om jag ska öppna, men jag öppnar utan att kolla i “ögat” och höll på börja gråta – där står han, sjömannen. Chanel blev helt crazy och jag frågade om han var dum i huvudet haha! Snacka om kärlek.  Sjömannen hade en ny parfym med hem till mig, Hugo Boss the scent. Satan vad gott den doftar.

Vi har just varit ute med kamphundarna, jag har tagit värktabletter och fått i mig c-vitamin samt fixat varsin latte till sjömannen. I går testade jag dricka latte men den åkte i vasken men i dag smakar den godare än någonsin. Det är rätt kyligt ute i dag så jag får se om jag vågar ge mig ut på en promenad för att få lite friskluft. Annars ska jag bara slapp, tvätta och mysa med kamphundarna och sjömannen och vila upp mig så jag är fit for fight och kan börja jobba snart igen.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 12 januari, 2017 at 20:28

    Vilken härlig överraskning.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.