Livsstil

Gräsänkling, överraskning och en ledig helg

Överraskning, besök av min älskade syster och systerdotter.

Hej å hå. Här springer dagarna förbi och mina 8 dagars arbete i rad är över.  Som ni förstår eftersom jag har jobbat så många dagar i rad så har tiden till sociala medier inte varit den bästa. Jag kanske kunde ha effektiviserat lite men jag har varje ledig minut lagt dem på sjömannen och kamphunden eftersom sjömannen åkte på jobb i torsdags och jag nu är gräsänkling fram till den 7:e Juni. It sucks, men hej jag får helt enkelt bara gilla läget, som vanligt.

Jag fick besked av min lillasyster att jag inte fick planera något denna helgen. Jag fick inte åka ut och bo i stugan utan jag skulle vara hemma i lägenheten och i går fick jag order om att komma hem till dom och äta tacos. Eller rättare sagt, hon skrev sms tacos på fredag och när sjömannen är borta och jag är ledig så vet hon att jag inte kan tacka nej till tacos. Svineri-mat är ju fan a hallefuckinglullejah moment.

När jag kom hem till dom så var det bara Lizette och Thea hemma. Syrran hade ett konstigt kroppsspråk, jag snackade med Thea och frågade vad syrrans problem var. Det lät som det var någon hemma hos dom och dörren till sovrummet var stängd, så jag gick husesyn och synade allt men glömde kolla sovrummet. Dumt nog. Jaja, ingen där så jag släppte tankarna att någon skulle komma och överaska mig.

Helt plötsligt öppnas dörren och jag vråkar i vanlig ordning, Mattttttteeee Hååå. Men fram kom min älskade syster  och syster Dotter Angelica. What the fuck? Jag blev så glad. Så kul att dom kom ner och överraskar och hälsar på i helgen. Självklart är det synd att sjömannen inte är hemma och dom sa att dom önskade han var hemma så dom fick träffa honom.

Så denna lediga helg tankas med syskonkärlek och tacos. haha.  Så jag hoppar bara in här lite snabbt och säger att jag lever och får  se hur mycket uppdatering det blir i helgen, jag kommer lägga mycket tid på syskonen och tanka kärlek. Ikväll ska vi nog dricka lite vin och kanske ska vi ut och ta ett glas vin på red shoe. Jag hoppas på det, för det hade varit så mysigt och bara gå ut och sitta ute och snacka skit , skratta och ta igen lite tid och även visa upp lite av Malmö kvällstid. KÄRLEK!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.