Livsstil

Ledighet, blickar och one day to go

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På morgonpromenaden tittade folk konstigt på mig och skrattade .. Jag funderade länge på om det var för de 3 kamphundarna, hur Gizmo går när det är blött ute och rannsakade mig själv länge och väl. Jag kunde fan inte komma på något utan stirrade med the bad eye tillbaka .. När jag kommer in förstår jag varför haha! Jag funderar lite på hur jag sover , om jag står på huvudet eller vafan jag gör .. Men något gör jag ju uppenbart, för still ligger jag då inte 😉

I dag är det en ledig dag och jag ska faktiskt försöka ta hand om hemmet lite, mysa med kamphundarna lite extra. Det har varit ett par hektiska dagar , lite tid hemma så en vals med dammsugaren och vika gårdagens tvätt står på schemat. Duscha och raka mig inför morgondagen då sjömannen kommer hem. Tänk, i morgon har det gått 14 dagar och jag får äntligen hem sjömannen! Holly mother of god, tid att snygga till kroppen 😉

I dag är det dessutom fettisdagen och ni kan ju gissa vem som har crawing efter en fet semla, utan mandelmassa och massor med grädde! Men uppenbart så jobbar alla mina vänner, jag förstår inte hur fan ni planerar. Kan folk inte bara planera sitt liv efter mitt schema någon gång? 😉 Ja okej, det är helt okej att buda hem ett par laktosfria,gärna glutenfria semlor .. Någon nutella semla hade jag inte heller dött av! 🙂

Och tävlingen är det verkligen högtryck på, inte fasiken trodde jag att det skulle vara så många med och tävla på så kort tid, lord have mercy… Jag har röven full den 28 ser jag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.