Livsstil

Vacker himmel , 3 dagars ledighet och fredagsmus

Vacker himmel i går kväll.

Hej fredag och välkommen 3 dagars ledighet. Det är fan länge sen jag kände att en tre dagars ledighet är så behövligt som det är nu. Det är intensivt på jobbet och ja, jag känner att jag behöver komma i från lite för att få andrum och för att samla ny energi. Så i går kväll när jag kom hem så var kamphunden rastad och låg i sängen med sjömannen. Det är lite mysigt att komma hem och krypa ner i sängen hos de 2.  Dock uppmärksammade vi ett speciellt sken utifrån och jag flyger upp ur sängen, sliter tag i Mr Nikon och går ut på balkongen och fotograferar. Magiskt vackert. Hade jag inte varit så trött hade jag slitit på mig kläderna för att ge mig ut och fotografera ännu bättre foton.

Fredag och vi är uppe, det regnar såklart när jag är ledig. Vi ska om en stund bege oss iväg med bilen då sjömannen ska till kiropraktikern med sin rygg och få den knäckt. Sen iväg och handla till kvällens middag, det blir tacofredag för hela slanten ikväll och vännerna kommer över för lite middag och spelkväll. Redigt fredagsmus alltså.

Annars, det blir det nog en runda till stugan under lördagen och kolla in hur det ser ut där och pilla lite. Jag ska försöka komma iväg till gymmet under någon av dagarnas ledigheter och självklart fortsätta springa runt med mitt mentalt störda leende och njuta av att kroppen mår så bra som den gör, att jag har lediga dagar med sjömannen och njuta av varje minut med honom innan han drar på jobb igen på söndag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.