Livsstil

Ledighet , festival och nedräkning

3 dagar ledighet.

Lördag och jag vaknar upp till en ledig dag, jag har 3 dagars ledighet och börjar inte jobba först på tisdag igen. I går när jag gick hem från jobbet har jag klarat av första veckan på jobb  och den har varit intensiv och trött. Det tar lite tid innan man kommer in i rutiner igen, men det känns bra och den där längtan efter att fortsätta semestern är inte lika intensiv även om den fortfarande hänger kvar.

I går somnade jag på soffan i 2 timmar och bara det säger ju hur trött jag var och när jag vaknade visste jag inte riktigt vart jag var och vilken dag det var. Jag var så trött så jag var sugen på att gå ut med kamphunden och sen lägga mig, men jag tog mig i kragen, tog på mig gymkläderna och drog på gymmet och körde ett ben och rumppass, inget pass jag är supernöjd med men jag gjorde det i alla fall och kan även checka av veckans 3:e träningspass. Det känns bra.

I dag lördag blir det att packa det som ska med till stugan, lägenheten ska fixas och sen ikväll vid 17 ska jag möta upp Andreas och Maria för att kolla in festivalen. Malmö festivalen har dragit i gång och vi träffas för att trycka i oss någon festivalmåltid tänkte vi. Så redo! Efter det ska jag hem och hämta kamphunden, packa bilen och så drar jag ut till stugan. Nu är det nedräkning, sjömannen kommer hem på måndag och längtan är brutal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.