Livsstil

Marken är lava, fridays och bästa vännen

Så glad att det ser ut som jag lämnat nedre tandrad hemma i glaset bredvid sängen haha!

Efter jobbet i dag tog jag bokstavligt talat en pw hem. Fixade med chanel, raggar duschade och betade om för att traska iväg till stan för att möta upp världens bästa vän Ewa, Peter och tjejerna som är på snabbvisit här i Malmö och självklart vill jag inte missa att få kramas lite med dom . Vi tog en promenad och jag lärde världens bästa tjejer marken är lava och ja, mitt på lilla torg vrålar dom marken är lava – förlåt ni på bänken om jag hoppade upp på bänken som en dåre, men det var en allvarlig lek och ni brände sönder era fötter , marken var ju för fan lava?!

Vi käkade middag på fridays där det kom in en familj  där ögonen på pappan höll på trilla ur huvudet på honom av min urringning. Fråga så kanske jag bjuder på en nipslip. God mat mycket skratt och mycket prat med världens bästa vän. Vet ni hur varm i hjärtat jag blir av att se lyckan i min bästa vän? Jag är så glad för Ewa och Peters skull, det där är genuin kärlek.

Det blev drygt 2 timmars prat, skratt och trams. Tiden sprang iväg men jag är oerhört glad för dom timmarna. Kroppen är fylld av kärlek och vi alla ska upp tidigt i morgon så nu är jag hemma i sängen hos Chanel, vi ska se lite tv innan vi får våran skönhetssömn. I morgon ringer klockan vid 05 tiden och det är tid för ett dagspass på jobbet.. Tack för ikväll bästa ni <3

Börja veckan med att träffa bästa vännen och om 2 dagar får jag hem kärleken igen. På onsdag fylls nivån av kärlek till fullo <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.