Livsstil

Ledighet, snoppshock på gymmet och rapsfält

Skåne är vackert med rapsfälten i full blom. 

Det är en fantastisk känsla när man går från jobbet efter en lång arbetsvecka. Den så kallade helvetesveckan är nu över. När man jobbat varje dag utom fredag sedan förra måndagen så känns det underbart att ha en ledig dag i morgon, som även den är fullproppad med saker att göra, hemmet måste ju tas hand om och efter denna vecka på jobb så ligger jag lite efter om man säger som så .. vem fan har haft andra världskrig här hemma medan jag är på jobbet? Jag förstår inte detta.

Jag skulle egentligen ha träffat min äskade vän Annica efter jobbet i dag, men hon har haft mycket att göra med flytt och då hon ska på jobb i morgon så ställde vi in. Middagsplanerna blev ändrade och jag gick och tänkte på hur skönt det skulle bli att lägga sig på soffan när jag kom hem, men så blev det inte utan jag tog mig i kragen och släpade iväg mig till gymmet – som halva malmö tydligen oxå gjorde. Skåpen var upptagna så jag var tvungen att gå ner i omklädningsrummet där det bjöds på snoppschock, stora som små och det är ingen som döljer något. Där öppnar jag dörren och möts av en man i duschen med en gigantisk sak och när jag svänger mot skåpen kommer lillkrigarn gående. Seriöst? Visst, man ska inte skämmas över sin krigare, men hej .. inte fan behöver man visa den för hela världen haha!

Efter gym och mat körde jag ändå ut en runda till Almåsa och hälsade på Annica. Snackade skit och fick en nyckel till hennes stuga så jag kan kolla till den lite när hon är ute på de sju haven och jobbar. Så kul att träffa henne, men synd att hennes 14 dagars ledighet redan är över. Nu är jag hemma, kamphundarna har fått varit ute på nattrundan och jag tänkte bara flika in lite snabbt här, tala om att jag lever, fått uppleva snoppschock på gymmet och är enormt besviken på mitt träningspass. Intervall på löpbandet och lite bröst träning. Så mycket folk så var svårt att komma åt stationerna i dag, hur gör ni andra när gymmet är fullt och träningspasset inte blir som ni tänkt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.