Livsstil

En fullproppad ledig dag

Despacito spelas för fullt här hemma och jag är helt besatt av den låten och kan lyssna på den om och om igen. Morgonens tänkta träningspass blev inte av då både jag och syrran kände att vi sover tills vi vaknar och den som vaknar först skickar sms. Jag vaknade 7 men tvingade kamphundarna att ligga kvar i sängen och sova en stund till och vi låg kvar i sängen till kl 09, vilket var oerhört skönt. Utfodra kamphundarna och sen ut med dom innan jag fick i mig frukost och kaffe med grädde då mjölken var slut. Heja mig?!

Körde i gång en maskin tvätt och började röja i köket lite innan jag smsade med syrran och hörde om vi kunde köra en photoshoot och fixa bilder till ett samarbete jag har i mina sociala medier och sen iväg till mobilia och handla samt en runda in på apoteket för att hämta ut mina värktabletter. Livet med fibromyalgi är fan ingen dans på rosor och trotts att jag mår bättre i kroppen än någonsin så är värken ett helvete när jag lagt mig, det är som att fibromyalgimonstret skall ge igen för att jag faktiskt mår så bra så han försöker förstöra min sömn. Vilket han delvis lyckas med så nu tar jag till det tunga artilleriet och motar “ernst-hugo 90+” med tabletter.

Nu en propud för att få i mig lite, ut på promenad med kamphundarna och posta mitt nya anställningsavtal som måste in. Sen byter jag om och ger mig iväg till gymmet och försöker få till ett bättre pass i dag. Det här med att få in träningen i vardagen är lite av ett pussel och efter gymmet tänker jag fortsätta med städningen, göra lite matlådor och redigera foton. Tvätten ska oxå hängas och en ny maskin ska i gång. Hemmet ska bli rent och jag känner konstigt nog lite av en stress, trots en ledig dag, men jag vill ju få ut så mycket som det bara går på min lediga dag så att jag slipper hålla på städa till helgen då ledigheten infaller igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.