Livsstil

Vårvärme, kvällsjobb och längta bort

Jag lever , jobbar, äter , skiter och sover. Däremellan försöker jag ha ett liv , få tid till vänner, träningen, hundarna, familjen och så jobbet utanför jobbet på sjukhuset, alltså mina sociala medier. Det är ett jävla pusslande , så roligt men just nu ändå så jävla slitsamt. Man ska finnas för alla, hitta tid till alla och framför allt tid för mig själv, det är just det, tid för mig själv som jag inte tagit vara på de senaste månaderna, året. Det har varit mycket de senaste månaderna och det kommer självklart ifatt en och jag börjar känna det nu, det är mycket tankar och kroppen är trött. Så nu drar jag mig lite undan, försöker fokusera på mig själv, återhämta mig, köra på med träningen och tänka att beslut som jag tagit jobb mässigt är det bästa, just nu – det blir bra tillslut!

Så ja, därför är det lite sporadiskt uppdatering här inne, men jag gör mitt bästa och en längtan att få åka bort ett tag står högt på listan, väldigt högt, men vi får se, jag tittar på lång weekend torsdag-söndag( måndag) eller slå på en hel vecka längre fram och om jag kan lyckas lura med sjömannen på en sådan resa. Jag behöver det, vi behöver det – sol, bad, avkoppling och bubbel på stranden och vild nakengymnastik på ett hotell haha!

Men förutom det ovan så rullar livet på, jag har min jobbhelg och ska köra ett kvällspass ikväll och ett morgonpass i morgon och sen är jag ledig 1 dag och tar “helg”. Sjömannen är på jobb och ännu är det oklart när han kommer hem, men hem kommer han inom sinom tid. Just nu gläds jag bara åt honom att han känner glädje över jobbet igen! En latte och propud fick bli dagens frukost, med balkongdörren öppen. Älskar´t!

Nej nu ska jag fortsätta sippa på min latte och leta upp kamphundarna som goes crazy och skäller och bråkar. Chanel är i höglöp och Gizmo utsätts för sexuella ofredanden. Chanel klämmer fast honom med framtassarna och juckar på honom och det uppskattar han verkligen inte, visar tänder, skäller och blir förbannad. Chanel håller hårdare och jag vrålar som fan på dom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.