Livsstil

Ledighet, sura fisar och Jasmine Thompson

DSC_5863

Middagen är intagen, kamphundarna är rastade och har fått mat. Ljusen är tända och ett glas rosé är i glaset och jag andas ut och hoppas att rosévinet ska bota min värk i magen, troligen inte men man kan ju drömma. Livets elixir bör ju bota en orolig mage som så mycket annat. Det fanns nämligen en kladdkakemuffins med chokladkräm kvar och i dag kunde jag fan inte låta bli, jag behövde socker och tydligen få värk i magen och gumpalallan var allt annat än glad? haha!

Ja och trött som satan är jag. I går var denna herre inte den smartaste som gått i ett par skor. Jag ställde inget larm och vände därmed inte tillbaka dygnet utan sov till 15.30 och slocknade sedan i soffan igen vid 20 tiden för att sedan vakna 00:30 och vara vaken till 03 och sov sen en timma till. Så från 04 har jag varit vaken och 7 började jag jobba … Heja totten?!

I morgon är jag ledig, men ingen sovmorgon för det. Jag ska tvätta kl 7 på morgonen!? Seriöst, vi måste skaffa en tvätterska, alternativt en liten toppmatad tvättmaskin. För jag avskyr verkligen det här att man måste boka tid för att tvätta.  Men det är morgondagen.

Nu ska jag fortsätta släppa laktos och glutenfisar så jag klögs, sippa rosé och försöka suga in mig doften från doftljuset, nytvättade lakan sprider sig i hemmet.. ja med en touch av skyll dig själv som åt laktos och gluten – doft och lyssna på tonerna av Jasmine Thompson.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 21 september, 2015 at 18:46

  Hej du glade i skål po daj. Jag intager oxå litta rose nu. Skulle egentligen ta blodprov imorgon men väntar till onsdag. Så fis på o så hörs vi puss o kram.

  • Reply tommytott 21 september, 2015 at 18:47

   Åh skål du glade! Fiser på, sjunger för grannarna och njuter av en dags ledighet! Puss och kram!

 • Reply Maggan 21 september, 2015 at 19:40

  haha, du skärpte dig helt i onödan igår när du ändå slukade muffinsen idag! Jag har lärt mig att det är lika bra att falla för frestelserna på en gång!

  • Reply tommytott 21 september, 2015 at 19:42

   Haha .. Jag vet! Jag hade ju förhoppningar om att dom skulle vara slut, men där fanns 2 kvar varav en i dag bara stod TOTTEN , EAT ME! Efter för många timmar vakna så behövde jag den. Men ångrar mig bittert när magen började värk och gumpalallan säga i från .. men hej .. den var jävligt god!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.