Livsstil

Tvättid, värkhelvete och ledighet

DSC_5873

Godmorgon fina. Klockan är snart 8 och jag har redan varit vaken 2 timmar, på en ledig dag?! Seriöst så ville jag bara dra täcket över mig och gråta på morgonen när larmet ringde. Natten har varit hemsk. I takt med det kyligare vädret och att värmen inte kommit i gång ordentligt i lägenheten så har värken smugit sig på. Lederna i kroppen har värkt något så fruktansvärt och sömnen har inte varit så god.

Men det är bara att bita i det sura äpplet, ta fram leendet  och masa sig ner till tvättstugan och kicka i gång dagen med att tvätta. En värktablett, promenad med hundarna och så en latte och lite Jasmine Thompson. En skön ledig dag framför mig, har lite åtaganden senare i dag, bland annat ska jag iväg och handla med kollegor. Det väntas planeringsdag i morgon och vi är uppdelade i grupper och jag fick den fantastiska lunchgruppen.

Trots en trött och värkande kropp smakar latten gott, Jasmine Thompsons röst är fantastiskt och Gizmo har minsann varit djävulen själv och skvätt lite i soffan i natt. Hundjävel, jag kommer fan i mig göra tacos av dig snart. Så jag har börjat tvätta dynan i soffan igen, jag som nyss fått den ren och doftfri.  Men det blir en bra dag trots allt, jag känner det på mig 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.