Livsstil

Söndag, helg och doftljus

DSC_5822

Hej fina. 5 nätters jobb är nu klara, jag gick av mina nätter i dag på morgonen och det var med pigga steg jag gick mot bilen och ett leende på läpparna. Så har även 5 snabba och bra nätter på jobbet gått och nu håller jag 1 dags helg, i morgon bitti ringer klockan tidigt och ett extra pass på jobbet ska fixas.

I dag händer absolut inget, jag har tänt doftljus, myser med hundarna och ska bara vara hemma och vara och ladda upp batterierna för en fullspäckad kommande vecka. Det har inte ens blivit mörkt, men doftljusen är tända, i dag sprider sig en doft av nytvättade lakan i lägenheten. Jag har en fetish för doftljus och några ljus som jag bara måste införskaffa till hemmet är nämligen doftljusens rolsrols Voluspa.  En latte, läsa lite bloggar och få i mig någon mat, jag tog fram en burk champinjonsoppa från frysen , så det och kanske ett glas rosé får bli söndagsmiddag .. Inte fy skam va?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 20 september, 2015 at 16:26

    Härligt med en “tom” dag!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.