Livsstil

Ledigheten är över

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min underbara ledighet är nu över och vi har packat ihop och är nu hemma i lägenheten i Malmö igen. Det känns sådär om jag ska vara ärligt för det har varit underbara, men intensiva dagar nere i vagnen. Lite väl intensivt kan man tycka och det märks på Prada att det har varit lite för mycket, men det har varit extremt trevligt!

I dag packade vi ihop då jag ska börja jobba i natt. Jag har 6 nätters jobb framför mig och lika tråkigt som vanligt är det när jag alltid jobbar nätterna när sjömannen kommer hem från jobb och alltid nätterna innan han ska åka iväg på jobb. Bajs oxå, men det går snabbt när han jobbar och när jag jobbar så snart är han hemma igen och vi har semester och min 30 års fest närmar sig. I dag är det 5 dagar kvar på året som 29 och därmed nollar jag snart!

Så i dag händer inte mycket, vi ska eventuellt tvätta lite. Vi har om jag inte minns fel bokat tvättstugan nere i källaren kl 12. Så i fall det stämmer ska vi nog tvätta upp lite täcken , filtar och sängkläder. Sånt som inte får plats i våran gigantiska maskin i lägenheten på knappt 3kg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.