Krönika/åsikter/ tankar

Ledsen och besviken

dsc_2995

Regnet det smattrar mot taket och fönstret och jag är just inkommen från en promenad med kamphundarna, dom uppskattade inte regnet men jag kände att jaja, lite regn gör inget. Humöret är sådär och jag känner mig faktiskt både ledsen, besviken och upprörd? Och det är okej att känna så!

I förmiddags när jag loggade in på Facebook och även mailen så var det notis och mail om att min facebooksida och blogg blivit anmäld på Facebook för stötande innehåll. Jag granskade mig själv, inläggen i bloggen och vad jag delat på Facebook och nej, jag kommer inte på något som folk kan anses som stötande .. mer än mig som homosexuell. Japp, det är tragiskt att jag ens tänker så, men vad annars kan det vara ?

Jag är mig själv nästan fullt ut i bloggen. Jag använder fula ord, inte lika fula ord som jag gör irl.
Jag markerar ut de inlägg som är i samarbete med.
Jag försöker hålla ett brett innehåll , men samtidigt inom spannet på vad jag tycker att jag kan stå bakom.

Och ja, tankarna har varit många i dag. Vem fan är det som anmält och varför? Det måste ju vara någon som tittar in till mig dagligen. Som ni vet var det ju ett tag som jag faktiskt fick både mail och kommentarer i bloggen med näthat om allt som folk tyckte om mig, vad jag borde göra etc. Men det var länge sen och jag har verkligen njutit av det och det har inte varit något. Har dom hittat ett nytt sett att försöka bli kvitt mig som bloggare ? Tyvärr säger jag bara , ni kommer inte lyckas mer än att ni tyvärr fick mig att bli ledsen , upprörd  och besviken. Ja bara att du / ni lyckades med det är en besvikelse på mig. Ni vann på något och grattis, du har vunnit en cykeltur i saharas öken, utan sadel!

Men älskade du, du som uppenbart har problem med mig och min blogg. Så här är ligger det till och du behöver inte :
Vara avundsjuk på mig och bloggen. För jag lovar dig att du skulle verkligen inte vilja byta med mig och arbetet jag faktiskt lägger ner på bloggen. Det fotas, redigeras och foton slängs, fotograferas om och det redigeras om ännu en gång.  Min familj och vänner får dagligen stå ut med att hjälpa till att fotografera mig, att saker tar längre tid när vi är iväg för det kan ju hända att det kan vara bloggbart.

Om mig och min sexualitet.
Är det det du inte gillar?
Ta en öl eller vin, luta dig tillbaka i soffan och klicka på krysset i högra hörnet. Jag lovar, min sexualitet är inte en sjukdom. Den hoppar inte över på dig ( även fast jag ibland önskar för uppenbart behöver du dig rejäl doning i gumpalallan ). Det jag och sjömannen gör i våran lägenhet är inget du behöver vara rädd över att behöva läsa. Något vulgärt foto på en härlig bula tänker jag inte bjuda på, du får helt enkelt fantisera hur krigaren egentligen ser ut, men lite naket kan det visst förekomma i träningssyfte. För vet du hur bra det är att fotografera sin kropp när man är inställd på att göra något som har med träning och göra ?

Och ja , nu har Totten fått bita sig rejält i tungan, ordbjasat och sagt massa fula könsord i skrivandes stund och det känns faktiskt sådär att gå in och uppdatera just för att jag fått anmälan på Facebook om stötande innehåll, men vet ni? Det är en ny dag i morgon och vi får se hur det uppdateras , men på onsdag kommer sjömannen hem, ger mig värme och kärlek och troligen lite ömhet oxå och på torsdag är det både möte med butik i Malmö för samarbete och på kvällen event..

Så tills dess vi hörs igen så tackar jag alla som stöttar mig och faktiskt tror på mig.
Ni är bäst och jag skulle om jag kunde klämma er alla på gumpen bara för att jag vill!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Matthias 15 november, 2016 at 08:22

  Styrkekramar till dig <3

  • Reply tommytott 16 november, 2016 at 08:50

   <3

 • Reply Agda 15 november, 2016 at 08:53

  Vilka idioter det finns.
  Gillar dig och din blogg.
  Hälsningar Skåne.

  • Reply tommytott 16 november, 2016 at 08:50

   Tack för din fina kommentar!
   KRAM

 • Reply Sofie 15 november, 2016 at 13:30

  De finns fan folk till allt.
  Hur kan man bara tycka att innehållet i din blogg e stötande? Jag älskar din öppenhet och ärlighet.
  Fortsätt vara DU! 😍

  Kramar

  • Reply tommytott 16 november, 2016 at 08:49

   tack så mycket! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.