Livsstil

Vin, kbt för att bajsa och sista natten

dsc_2999

Tisdag kväll och vet ni ? Jag unnar mig ett glas vitt bara för att jag är ledig och att jag faktiskt kan. Tänt lite ljus, ett glas vin och lite musik på datorn och så 2 pappasugna kamphundar. Ja, Gizmo skäller på mig för den hunden ska fan inte vara på golvet, utan han ska helst vara i knät. hela tiden. Bortskämda små pälsbarn? Ja lite kanske.

Jag har varit iväg och när jag är på väg hem går det i 190. För vet ni ? Denna stjärtisen kan fan inte skita på offentliga toaletter. Hur fan gör ni andra? Det är fan alltid någon som sitter på toaletten bredvid och stånkar som om det är världens förlossning. Det plumsas och folk tvättar inte händerna. Och när det väl är tyst och ingen tjur som förlöser ett bajsbarn så slår det aldrig fel, nog fan rycker dom som en galning i handtaget .För helvete, det är låst, det kvittar hur mycket du rycker och får du upp dörren så lovar jag dig att här blir det ändå inget skita.  Kbt för att lära sig skita på offentliga dass, finns det? Hook me up!

För övrigt så är det äntligen sista natten jag sover själv med kamphundarna tryckt tätt intill mig. I morgon kväll kryper jag ner i sängen,i famnen på sjömannen. Jag längtar så fruktansvärt mycket, äntligen är de 14 dagarna över och han kommer hem. När han är hemma så får jag väcka honom och be han vända på sig, för du snarkar. Efter 14 dagar i från varandra längtar man fan att få höra de där snarkningarna, tjatet om att man ska bli färdig på toaletten och de varma kramarna och fantastisk pussarna.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 15 november, 2016 at 22:29

  Du e för rolig. Ha de mys nu när Ronny kommer hem. Tur dom inte plocka bort dig. 😘O kram

 • Reply Sofie 16 november, 2016 at 07:02

  Haha känner igen det där bekymret 🙈 Försöker alltid hitta toaletter som lixom är egna rum, hatar såna bås 😝
  Gott med ett glas vin, får de bli här till helgen 😜
  Beundrar dig å sjömannen som är ifrån varandra så lång tid i taget. Jag är en mes när de gäller sånt å kan inte sova om min man inte ligger bredvid typ 😂😍
  Ha en fin onsdag och njut massor av kärleken ❤️
  Kram

  • Reply tommytott 16 november, 2016 at 08:50

   Haha, jävla toa bekymmer alltså ! 😀

   Ja jag längtar så tills i eftermiddag då mannen äntligen kommer hem!
   Ha en fantastisk Onsdag du med!
   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.