Livsstil

Välkommen du efterlängtade nya vecka

dsc_2990

Grattis Totten, du har vunnit en grön brödrost i valfri färg.  Ja lite så känner jag över natten. I går sov jag ju till 15 och sen somnade jag igen vid 21 och vaknar klarvaken och pigg som en lärka kl 01 ? Jag gjorde verkligen allt för att somna, rasta hundarna mitt i natten, vid 04 käkade jag lite ihop om att kunna somna, men vet ni? Klockan 06.30 somnade jag och vaknade vid 8.40 ish. Fantastiskt.

Men nu är vi uppe, har pratat med syrran, smsát med sjömannen, kört i gång en maskin med tvätt och varit ut med kamphundarna. En stor latte och ett stort glas varmt citronvatten är fixat. Halsen är fortfarande lite ömande , men hej .. Det är ny vecka som jag verkligen längtat efter.  Sjömannen kommer hem, det är event och nu ska jag ta tag i mailen och höra när jag ska iväg på nästa möte med samarbete med butik här i Malmö!

Dessutom, inte nog med att jag lyckades fucka up min sömn och var vaken hela natten så nu när jag ska ta första fotot till bloggen, och när jag startar kameran så blinkar kameran konstant med texten CARD. Tur jag har 2 fack till minneskort i min kamera för uppenbart har SD-kortet i fack ett tackat för sig och lämnat in. Jag orkar inte haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.