Livsstil

Campandre, en ledig helg och helvetes jävla värk

Nya Champagneglas och vinglas.

I fredags efter jobbet hämtade jag ut ett paket från campadre. Senast vi hade vänner på besök så svor jag över att vi inte har lika vinglas och är vi fler än 4:a så blir det olika glas till alla, så jag kollade in campadre och la en besättning på 6 vinglas och när jag hämtade paketet så var det även champagneglas i , matchande. Jag kollade fakturan och jag har bara betalat för vinglasen, så det tackar man för.

Jag har haft en ledig helg där jag spenderat massor med tid med kamphunden. Jag var på aw i fredags och det har jag fått ångra under lördagen. När jag kom hem hade jag så ont i lederna att tårarna började rinna.  Jag hatar att inte kunna leva och bara göra saker, utan måste ta ett beslut om jag gör detta så kommer du troligen ha svinont dagen efter. Jag är glad att jag hängde med kollegorna även fast lördagen var skit, vaknade pigg som fan men lederna var åt helvete och värken var fruktansvärd. Men jag får ändå vara glad över att jag inte haft så här ont på väldigt länge.

Annars har helgen varit mysig med kamphunden och en skön ledighet utan en massa måsten. Jag pratade med sjömannen i går och han meddelade att han inte kommer hem på tisdag utan kommer hem på torsdag i stället. Det börjar kännas att han varit borta och jobbat mycket och det har gjort mig lite mer nere, men jag vet ju oxå att det bara är under en period.  Men nu när han kommer hem så får jag i alla fall ha honom hemma i 14 dagar. Jag behöver ha honom hemma och vi behöver det.

Annars rullar livet på, förutom att värken har varit extra påträngande i helgen så mår jag så bra.  Jag är så latte sugen men har ingen mjölk hemma och vädret är ju skit, det regnar vilket är positivt för då försvinner snön som kom i går.  Söndag, jag håller på tvättar och kommer nog bara fortsätta en lugn och skön söndag och ladda upp för kommande vecka på jobbet.

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.