Livsstil

Den bästigaste kombinationen ever

Den bästa kombinationen någonsin.

Torsdag och vi vaknar upp till strålande blå sol. Det är en härlig temperatur ute och det förväntas bli härliga 25 grader varmt ute i dag och gissa vem som är ledig? Helt rätt, hur kunde ni gissa det? Jag .. Magiskt!

Jag vaknade vid 7 och strax innan 8 gav jag upp , körde i gång vattenkokaren, fick på mig kläderna och tog med mig kamphundarna ut på en morgonpromenad och lät sjömannen sova vidare tills vi kom , då fick Molly ett ryck och fick världens fart och flög upp i sängen och då var det morgon även för sjömannen haha. Jag lyfte upp Chanel till dom i sängen och sen ut i köket för att fixa kaffe, morgonmat till kamphundarna och sen kom sjömannen upp.

Sol, kaffe och en halvnaken sjöman? Kan det bli bättre? Den bästa kombon ever.
Äntligen är lilla familjen samlad igen och vi ska uträtta lite ärenden i dag, banken, hämta paket och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Men ledigheten börjar riktigt bra om man säger så haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.