Livsstil

Lillördag, fullt ös och älskade våren

När röven blivit ett med soffan.

Hej lillördag och hej på er. Hur har ni det i idag? Jag är totalt slut i kroppen och så jävla öm i mina fötter. Det var en trött totten som drog gumpalallan av sängen i morse kl 04 när klockan ringde och sen dess har det fan varit fullt ös på mig, det var att fixa med kamphundarna, försöka att bli människa själv och sen var det fullt ös på jobbet när jag kom dit och när jag kom ut från jobbet idag kände jag bara .. Helvete vad varmt och skönt. Hej våren, lets klä av oss nakna och dansa. Men så insåg jag ju att jag var på ett sjukhus område och att herr konstapel troligen hade hämtat mig , så jag gav fan i det. Men jag fortsatte att le mitt mentalt störda leende över vårvärmen och kanske råkade säga högt- våren jag älskar dig haha!

När jag kom hem så hade jag paket att hämta och fixande.  Jag och kamphundarna har varit ute på långpromenad, jag har fixat med disken, jag har fixat middag både som jag käkade ikväll och även mat till i morgon kväll så jag har mat på jobbet. Och nu har jag tänt ljus och slagit ner röven i soffan och här har jag suttit i ca 25 minuter och det känns som att gumpalallan blivit ett med soffan. Jag skulle behöva fixa lite till, slänga mig i en dusch och så gå en längre promenad till med kamphundarna men just nu känns det som att det blir inte mer upphetsande än så här denna lillördag.  Rätt skönt det oxå .. jag förstår inte hur folk orkar jobba hela dagar och sen som i dag så har det florerat både en och annat trevligt glas vin i sociala medier på uteserveringarna i solen.  Hur orkade man för och hur orkar människor ? Själv så prioriterar jag min sömn och har inte tid eller orken att dra på stan sådär bara längre..  Oldie but goldie? haha!

Men det är väl tid att ta tag i resten oxå innan sängen kallar och jag förhoppningsvis får lite sovmorgon i morgon.Det är ingen klocka som ringet 04 i alla fall. Så jävla gött!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.