Livsstil

Strålande sol, slänger upp röven och päls fan överallt

När man har hundhår tamigfan överallt.

Hej torsdag och klockan 05:20 tyckte min kropp första gången att nu jävlar är det morgon och kaffetarmen sög, men jag lyckades somna om till strax innan 07 för då körde kamphundarna i gång i sängen och tyckte att nu jävlar har du fått sovmorgon tillräckligt, släng dig i duschen för fan och låt oss komma ut och slicka på allt. Sagt och gjort, jag duschade, fick på mig kläderna och snygga till mig och så gav vi oss ut.

Det är strålande sol och solen värmer riktigt gött och det är så skön temperatur ute. Bara synd att dom säger att det ska bli lite kyligare till helgen när man väl är ledig. Mig oxå.  Men jag kom ut med hundarna och Chanel är ju i slutlöpet men fortfarande den kåtaste hunden på gatan. Självklart stod en av Chanels stora kärlekar på gångbanan  och Chanel har väldigt bråttom dit och väl framme gör hon en sladd med hela kroppen och slänger upp röven i ansiktet på honom.  Ruffie hade absolut inget emot denna måltavla som han fick i ansiktet. Svin alltså haha.

Kan inte hennes löpperiod vara över snart för detta är så jävla jobbigt. Hon är så jävla sugen .. hela tiden. Slickar på allt, i allt och smaskar gärna på sig själv. Högt. Jag vill kräkas och vrålar lägg av för helvete. Hade hon inte varit så gammal så hade jag lämnat in henne för att plocka ut allt och lite till. Så vi längtar tills löpperioden är över och så längtar jag tills att vinterpälsen på kamphundarna har släppt, för nu jävlar är det päls överallt. Kamphunden har fällt mer de senaste åren, men nu när vi även har Molly som har mer päls än Chanel så är det verkligen päls överallt. Det dammsugs 2 gånger per dag .. minst.

Men nu , nu ska jag dricka min latte, slappa innan det är tid att fixa med hundarna och själv bege mig iväg för veckans sista pass innan jag går på ledighet. Vi avslutar veckan med ett kvällspass.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.