Livsstil

Semester dans, regn och ett sånt jävla lugn

Semestern kan börja.

Fredag och den här dagen har jag längtat till ett tag nu och de senaste dagarna på jobbet har varit magiska. I Söndags dansade älskade Maria ut från jobbet och deklarerade tydligt att hon gick på semester, i onsdags gick underbara Malin på semester och det hördes, i går torsdag var det liv i luckan då fantastiska mor (Veronica) gick på semester och i dag var det min tur och det deklarerades på ronden – I dag går jag på semester, hur ser det ut i era böcker... och sen så blev det semester dansen på expen <– den kan ni se på min instagram @tommytott.  Att patienterna och anhöriga säger, tack för att du är en sån fantastiska människa Tommy, alla borde möta just dig i dessa lägen. Det gör att jag går från jobbet med mitt mentalt störda leende och fortsätter vara den jag är. Fantastisk dag!

Regnet det slår mot fönsterblecket, kamphunden är lyckligast av allt för vi har haft pusskalas i dag. Det var som att hon kände på sig att nu har jag lagt jobb ID och nycklar i väskan , stoppat undan jobbväskan och nu är han hemma med mig ett tag. Musiken den strålar från tv´n, bubblet är upphällt och jag tjuvstartar lite mjukt med semestern. Jag är egentligen bara ledig i helgen och den riktiga semestern börjar på måndag , då sjömannen kommer hem och då ska vi skåla in semestern i stugan med champagne – och börja semestern på riktigt.

Det är ett fantastiskt lugn som lagt sig över kroppen. Det känns som att semestern kommer helt perfekt och lägligt. Det har varit en intensiv vår och sommar och oavsett hur mycket jag tycker om mitt jobb så behöver man få lite distans, för att komma åter igen med ny energi och mötas av mina älskade kollegor och patienter. Semestern 2020 blir ju lite annorlunda, inte för att vi är några som väljer att resa utomlands, men ändå .. Det blir en hemester i stugan, tid för att vårda själen, oss och våra vänner och delar av familjen. Samt att denna semester kommer ägnas en hel del åt att återuppta löpningen och fokus på att njuta, unna sig och vårda kroppen. Det är just så jag vill det och det bästa av allt .. att få vakna upp och ha den ( dom  eftersom kamphunden tar störts plats i sängen) som får mitt hjärta att slå lite extra .. varje dag och må så bra hemma.

Jag känner, att det här kan bli så jävla bra. Det blir det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jag 3 juli, 2020 at 20:58

    Ska du inte träffa syskonen i sommar?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.