Livsstil

Lillördag, se frammåt och kvällsjobb

Godmorgon onsdag. Mitt i veckan och bara 3 arbetspass kvar tills jag har ledig helg, det känns bra. I går kväll ringde sjömannen hem och berättade att han inte kommer hem på måndag utan han blir ute 2 dagar extra, så i dag om exakt en vecka kommer han hem. Jag började fan nästa lipa när han berättade det. I går var en tung dag och dom har vi alla och det sjömannen är bäst på att få mig på bättre humör, det är mycket i livet nu och att jag är slut i kroppen beror på just att det varit ett par tuffa veckor och i kombination med att byta jobb, men kan inte kunna allt på en gång och det tar lite tid att komma in i rutiner och allt på en ny arbetsplats och det får det göra- jag måste bara låta det ta lite tid och inte ha så jävla höga krav på mig själv hela tiden – Nu ser vi framåt och är positiva.

Jag och Chanel började morgonen med en härlig promenad i solen, hon fick gå lös även denna morgonen och det gick bra. Hon träffade Bolt en chihuahua som bor i trappen på första våningen, hon luktade lite på honom, morrade på honom när han kom lite för nära och brydde sig inte nämnvärt om något lekande då hon hade en sak i sikte och det var att kissa så många gånger på så kort tid som möjligt.  Hon reste inte ens ragg som hon brukar på den gigantiska tyska schäfern som gick på andra sidan gatan. Så även fast det känns som vi ser att hon stundtals är ledsen , att jag har dåligt samvete för att hon förlorat sina flockmedlemmar så vet jag att besluten är rätt. Dom slipper lida och Chanel är inte lika mycket på sin vakt mot andra hundar, det är nog som veterinären sa , Chanel har vetat om att dom varit sjuka och därmed försvarat dom för hela sitt liv.

En nocco, skön musik och inser att nu är både kaffekapslarna och min sista nocco tagen. Jag är fantastisk duktig på att planera haha. 17 arbetsdagar kvar tills semestern, den är efterlängtad vill jag lova efter detta året med sinnesjukt mycket jobbande så ska det blir skönt med 14 dagars semester, helt oplanerade dagar och bara få vara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anneli 22 juni, 2017 at 11:59

  Den känslan är fruktansvärd när man tror att de ska komma hem och så är de borta längre.
  Inte för min karl jobbar ute på sjön men han kan ibland få fara iväg med jobbet och vara borta.

  • Reply tommytott 23 juni, 2017 at 06:07

   Ja det är fruktansvärt, men han kommer ju i alla fall hem! 🙂

   Trevlig midsommar önskar jag er!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.