Livsstil

Lite bättre, utbildning och asakallt

Jag gick iväg till jobbet på utbildningen i dag. Jag har inte mått superbra, men det är betydligt bättre i dag än vad det var i går och jag är glad att jag gick iväg så jag får in tillräckligt med dagar för att bli godkänd och i dag var det faktiskt riktigt roligt, trots att jag i vissa övningar såg stjärnor och kändes som jag skulle svimma, men jag kunde pausa och titta på, men jag är ju som jag är oxå, det ska ju deltas för att man ska lära sig.

Jag är ruskigt stolt över mig, för vet ni vem som har haft med sig matlåda varje dag och inte gått över på mobilia och käkat? Jo jag. Ett av målen detta året är att ha med mig mat på utbildningar som det inte bjuds mat på i stället för att äta ute, just för att förra året slarvades det och åts ute mer än normalt haha!

Kamphundarna är galna, har fått mat och varit ute på en promenad i det svinkalla vädret. Jag har gjort mig en kopp tea med ingefära och apelsinsmak och en skvätt honung i. Dessutom har jag tagit algtabletter, D-vitamin, Kalsium och druckit c-vitamin brus. <— det sistnämnda försöker jag intala mig att det faktiskt är bra även fast jag tror att dessa brus innehåller mer socker än nyttigheter haha!  Resten av kvällen blir till att slappa, mysa i soffan med kamphundarna, ta en lång varm dusch och ladda upp inför sista utbildningsdagen i morgon. I morgon är det bältesläggning som står på schemat. Dessutom ska jag hela kvällen kolla i fall jag kan hitta bättre begagnade terrarium, vill hitta 2 stycken.

Om en vecka kommer sjömannen äntligen hem igen .. längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.