Livsstil

Svinkallt, färdig utbildad och ledighet

God eftermiddag godingar.  Kan ni gissa hur frusen jag är? Det är verkligen svinkallt ute och vintern har verkligen visat sig från sin hemska sida i dag. Det roliga är att folk säger att det är fan ingen riktigt vinter hos oss i Malmö då vi inte har någon snö.
Nej, vi har ingen snö men jag lovar er att ni hade klagat röven av er i fall ni kände den kylan vinden ger här!

4:a dagars utbildning är nu avklarad och i dag var sista dagen. Grymma utbildare och ett det har bjudits på många skratt, onda kroppar haha. Och därmed 7 arbetsdagar i rad avklarad och jag skulle egentligen jobba i morgon oxå men då jag har varit in på lediga dag så gör jag turbyte i morgon och blir ledig och därmed blir jag 3 dagars ledig, så i helgen ska jag fan bara vila och även försöka rensa upp och ställa i ordning lite på kontoret, för det ser ut som andra världskriget där inne. Måste fan komma in och kunna hänga upp tvätten och ta mig in utan att riskera att förlora livet av att jag snubblar på något.

Dessutom fick jag sms av sjömannen i dag. Han är så glad och jag är så glad för hans skull, vet ej om jag kan skriva något ännu. Jag får helt enkelt hålla mig tills jag har mer kött på benen, men jag kan säga så här .. jag kommer fortsätta ligga med med chefsmaterial haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.