Livsstil

Lite sömn, nattmat och fredagsmys

DSC_1139

Godmorgon världen! I dag är jag skit trött rent ut sagt. Jag hade svårt att somna i går och dessutom tog sjömannen och kamphundarna upp typ hela sängen, så vid 01.30 gav jag upp, gick upp spritt språngande naken, lite små hungrig och ställde mig i köket och krängde ostburgaren som blev över från middagen. Sen dog jag i soffan och där vaknade jag av att kamphundarna attackerar och sjömannen gapar – Varför sov du här?

-Jo du rumpade mig, låg över hela sängen och kamphundarna var överallt. Jag var hungrig och sen somnade jag i soffan.

Fredagsmys. Är ni redo för den svenska nationalrätten?  Inte vi. Vi skippar nationalrätten tacos, ska inhandla vin och ska faktiskt käka grillat ikväll, dricka vin och så blir det väl lite sällskapspel med familjen taikon.  Annars, livet rullar på, vi har fullt upp även i dag så jag får se hur uppdateringen blir. Gällande bloggmötet nästa vecka är det ändrade planer, blir inget besök i hufvudstaden för det, utan vi kör det på hemmaplan då dom har ärende ner här! Jaja .. jag får känna på pulsen och insupa lite underbar huvudstadsluft en annan gång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 10 april, 2015 at 08:16

  Mums! En spritt språngande naken Tommy! Nästa gång vill jag vara med 😉 Här blir det inget fredagsmys idag. Ska dock möta mina små troll på flygplatsen ikväll och pussa och krama på dem innan de åker hem till sin pappa. Massor av pussar och kramar till DIG!

  • Reply tommytott 10 april, 2015 at 08:20

   Du får lite mys att träffa barnen, sen får du passa på att ta hand om dig själv och göra saker som du inte gör när barnen är hemma ! 🙂

   Puss till dig med vännen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.