Livsstil

Minipizza, bra torsdag och stockholm

DSC_1136

 

Hej godingar. Wow, vart kommer ni alla i från ?  I dag har trafiken här i bloggen minst sagt grym. I like och välkomna in här. Dagen har varit bra. Vi har fått massor uträttat.
Hämtat hundmat, fixat magasineringställe på shurgard som vi får tillträde till nästa vecka. Vi har hälsat på sjömannens tvillingsyster, varit i svedala en runda och kollat i fall listen till volvon kommit och sen har jag hunnit svara på x antal mail.

Nästa vecka tar jag eventuellt med mig sjömannen på en dagstripp till Stockholm. Jag ska eventuellt upp och ha ett möte gällande bloggen och samarbetspartner och så ska jag passa på att ha ett litet möte om fotouppdrag. Känns fantastiskt spännande, men mer än så kan jag inte säga i dagsläget, vi får helt enkelt se i fall det blir något! Kul att det börjar hända lite med bloggen.

Tjockisen inom mig har visat sig. Vi har tryckt i oss minipizzor från lidl på bilden ovan, svingoda och gick inte sluta trycka in i huvudet och ett par timmar senare tryckte vi i oss middag, hamburgare. Inte någon diet kost här inte och magrutorna kommer nog fram 2045 i fall jag har tur. Men just nu känner jag bara för att leva och njuta. Ikväll njuter jag inte så mycket då fibromyalgi helvetet plågar mig, jag har så ont i handlederna och benen värker.

Så resten av kvällen spenderar jag i soffan.

 

Uppdatering – bloggmötet blir på hemma plan i Malmö i stället

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jrnny 9 april, 2015 at 19:30

  Lidl?? Nääää nu går skam på torra land! Fyyyy på dig 😉
  Puss på nosen

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 9 april, 2015 at 19:32

  Gud vad skoj med bloggen. Hälsa Sthlm att jag och gubben kommer upp v 31 på Priden. Ha det fint.

 • Reply kaffehörnan 9 april, 2015 at 19:37

  Fan va grymt kul de stiger. Kul uppdrag du kommer kanske få

 • Reply Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo 9 april, 2015 at 20:00

  Du och jag står i vassen i år Tommy? 😉

 • Reply Maggan 9 april, 2015 at 20:22

  Haha, ja visst är deras minipizzor smarriga!

 • Reply Anna 9 april, 2015 at 22:22

  Dom är ju sinnessjukt goda dom där pizzorna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.