Livsstil

Veckans

Veckans humör: Det har varit både upp och ner , en jävla känslostorm faktiskt. Mest beroende på att det är sista veckan med mina älskade kollegor men i dag är jag på strålande humör. Det är ju fan tappatvålen onsdag och det gör ju att man kan inte vara annat än glad och happy.

Veckans fysik: Herregud, vart har jag fått all energi i från? Jag har varit ute på promenad och haft en sån överskottsenergi och jag har både packat och städad som en maniac. Alla borde ha besiktning av lägenhet minst 1 gång i månaden, hemmet är ju top notch.

Veckans upptäckt: Att även de pedantiska och renligaste människorna är rent ut sagt grisiga. Herrejävlar vad äckligt det är i kylskåpet och vi ska inte tala om fläkten. Lord have mercy. Ja det har varit lite damm under sängen oxå. Och trots att badrummet städas minst 1 gång i veckan ordentligt så dök det upp både hår och annat smaskigt för bakterierna att frodas.

Veckans mest googlade : Bäst och billigaste gym i Malmö med bra öppettider ? Mitt träningskort löper snart ut och här sådär ca 10 dagar innan det slutar fungera står jag här utan gym och börjar faktiskt få lite ångest , mest för att jag snart inte har något träningskort nu när träningssuget börjar komma tillbaka. Ja jag får inte glömma, snygga sneakers är något jag både googlat och dröm om. Jag behöver nya jobbskor , helst för en vecka sen. Jävla beslutsångest.

Veckans måste: Vi måste köpa fler flyttlådor och kasta ännu mer saker och rensa ännu mer.

Veckans fan: Hur i helvete tänkte vi när vi packade ner alla ny tandkräm vi köpte? Och hur kan en liten chihuahua på knappt 2 kg fisa så jag klögs? Och hur fan kan hon vilja ligga kvar efter en sådan bomb. En skunk hade fan fått konkurrans här.

Veckans bästa : Att sjömannen kommer hem om ca en timma. Herregud, det rycker både i hjärtat och krigaren.

Veckans mest ångest : Inför helgen och speciellt söndagens arbetspass. Jag försöker verkligen inte tänka på det, men att jobba sista passet med mitt fantastiska team och alla fantastiska människor. Jag börjar nästan gråta av bara tanken, men nej Totten, detta kommer bli så bra och de nya kollegorna är garanterat minst lika bra.

Veckans irritationsmoment: Att jag inte valde anti-reflex på mina glasögon. Jag svär varje dag över att allt reflekteras i brillorna, speciellt vid fotografering. Dessa brillor är inte social-media-vänliga. Jävla rövbrillor. <– Rövtotten som var snål vid nya glasögon med tanke på att jag kanske kunde få en feting till så även dessa brillor skulle paja haha!

Nu  .. Göra mig klar och rasta kamphunden, för jävlar vad hon fiser illa. Ta med transportburen och så göra oss klar och köra till Centralen och invänta sjömannen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 7 februari, 2018 at 19:48

  Ha ha tjockamollan gjorre samma misstag med mina nya glasögon…

  • Reply tommytott 8 februari, 2018 at 09:18

   Det underlättar så otroligt mycket att fler än jag ibland är dumdristig och snål haha!

 • Reply Anna 9 februari, 2018 at 11:04

  Vi i ett nötskal 😂😂😂

  • Reply tommytott 9 februari, 2018 at 11:17

   Vad vore livet i sin glans om inte bögen och tjockamollan fanns? haha

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.