Livsstil

Champinjonsoppa med ostchips

DSC_5682 (kopia)

 

Oh my god – smaklökarna har älskat och vi har svettats.  Dagens middag slank ner utan att klaga och champinjonsoppan med ostchips blev minsann smakrikt och en bra fredags middag.

Tiden bara springer iväg och jag ska snart ta och göra mig klar för den femte och sista natten. Vilket känns bra, men jag hade ännu hellre kunnat hälla upp ett glas rosé och faktiskt påbörjat min helg redan i dag och haft lite extra fredagsmus, men jag får helt enkelt gå på helg i morgon bitti 07:51.

Och med det ska jag stänga ner datorn, packa ner den i väskan och krypa upp till sjömannen och mysa lite innan jobbet och fortsätta fundera på om jag ska publicera inlägget som ska skrivas färdigt eller inte. Jag får helt enkelt suga på den karamellen i fall det är värt att göra mammamaffian upprörd eller inte 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Skåningen 4 september, 2015 at 21:37

  Tycker jag absolut du ska göra………….
  göra mammamaffian upprörd alltså.
  Trevlig helg till dig och sjömannen.
  Hälsningar Skåneland.

  • Reply tommytott 5 september, 2015 at 01:17

   Det kommer, men ska bara finslipa det lite! 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.