Livsstil

Flöjtjävel, minimalt med sömn och ett lyft likt lejonkungen

Saker som får en att bara visa leendet.

Ja, efter inlägget i går kväll så kan vi bortse från mitt mentalt störda leendet som jag bjuder på i dag och kickar i gång veckan. Men först kan vi ju börja med att det slutade nämligen inte där efter gårdagens inlägg, utan efter att jag publicerat inlägget i går så var det någon av mina fantastiska grannar som plockade fram en flöjt jävel och spelade fram till klockan 02 i natt. 01.45 fick jag nog, öppnade till balkongdörren, öppnade fönstret till balkongen och bad de jävlar att sluta spela och att får jag tag i den som spelar så ska jag köra upp pipan i röven på dom .. för sån är jag haha!

När klockan ringde i dag vid 06 så kände jag bara. Det här är inte sant, visst har jag lite covid symtom ( oj, förlåt, är det för tidigt ) men ärligt så var jag så trött att jag bara kände, jag orkar inte detta och efter så lite sömn och så ska man hålla i utbildning med att föreläsa och instruera fysiska tekniker .. Men som ni ser, så är jag svettig och har ett mentalt stört leende på läpparna.

Första utbildningsdagen av fyra är avklarad och som vanligt är det svinroligt och det händer alltid något.  I eftermiddags lyfte en deltagare mig likt Simba i lejonkungen blev lyft. Andreas och Stina asgarvade och gjorde high five med övriga deltagare och det har varit en helt magisk dag. Nu blir det att mysa med kamphunden, tvätta och så läsa på lite inför morgondagens utbildningsdag. Jag ser så mycket fram emot den och är oerhört glad att jag valde att utbilda mig till instruktör och gå emot den där känslan att jag hatar att stå inför folk att prata . I dag har jag inte samma känslan att föreläsa och prata inför folk, inte för att jag känner mig hundar procent säker, men 87.9 i alla fall haha!

Hur har er början på veckan varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.