Stuglivet

Livet, trädgårdsfixande och gangster familjen på besök

Älskade sommarkvällar.

Det är tid att uppdatera igen känner jag. Det har gått ett par dagar sedan jag uppdaterade och det är för att sommaren är här och jag har prioriterat att spendera all tid i trädgården och solen. Jag är ju en soldyrkare av rang men ändå har jag inte legat och pressat som jag brukar, utan jag har gjort saker under min sjukskrivning som jag mår bra av.  För 2 dagar sedan grävde jag ut gräsmattan och satte rabattkanter runt äpple och körsbärsträdet och i går så fyllde vi det med vita stenar och vi är så fruktansvärt nöjda.

Livet rullar på och jag hade min sista sjukskrivningsdagar i går och sen samtal med chefen och la upp en plan för att jag inte ska få en 7 dagars arbetsvecka första veckan jag är tillbaka och planen känns bra. Det känns ändå bra att återgå till jobbet från sjukskrivningen , trots att sömnen inte är helt perfekt men jag ska testa och funkar det inte med 100% så ska jag enligt överenskommelse med läkaren bara höra av mig så får jag helt enkelt gå ner i tid, om sömnen blir sämre, men denna sjukskrivningen har verkligen fått mig att öppna ögonen, även om livet i sig rövknullar en utan glid alldeles för mycket ännu. Men det blir bra, oavsett vad så löser vi saker och ting.

I dag har vi varit till Svedala och fått släkt servicelampan på bilen. Det är inte tid för service ännu så vi fick släkt den, träffa Markus och snacka skit och sen handla det vi glömde för dagens middag. Sen lämnade jag sjömannen och matvarorna vid stugan och sen körde jag en runda själv för att kolla växter och det blev 3 sommar dahlior som jag kände att vi behövde i trädgården.  Jag planerade dom och sen började jag med förberedelser inför middagen, sjömannen startade grillen och sen kom älskade Steffie, Oskar , Noah och gangster Mille på middag. Vi grillade, busade, kollade på reptilerna , det badades och det sparkades fotboll i trädgården. Jag sa, bara dom inte sparkar in på tomterna för då kommer jag gråta ( ville säga båxa dom ) men ville vara lite snäll, men Steffie är ju lika som mig så hon sa, sparka inte på tomaterna för då kommer Totten båxa er. En av de nya dahliorna fick sig en rejäl tjänga och den utslagna blomman trillade av haha , men det kommer nya.

Familjen har åkt hem efter en magisk kväll. Mycket skratt, härliga samtal, underbar mat och bara få njuta. Detta behövde både jag och sjömannen.  Jag har gått runt med vattenslangen och vattnat och just nu går vattenspridare för fullt.  Just nu passar vi på att vattna allt innan det kommer bevattningsförbud även här nere , det har inte kommit ännu, men jag tror det kommer, så nu passar vi på att vattna allt som går att vattna.

Jag unnar mig lite rosé och bara njuter av de magiska kvällarna , dessa sommarkvällar är underbara och att få spendera de med sjömannen, kamphundarna och bara gå och pilla eller sitta på verandan med mannen i mitt liv och titta ut på växtligheten och trädgården är livskvalitet om något. Balsam för själen.

Livet ger både med och motgångar och trots det tuffa i livet så försöker vi verkligen njuta av allt som vi kan njuta av.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.