Livsstil

Löp period för kamphundarna, bästa kaffet och bara timmar till ledighet

Höghöjdskaffet – kaffet för alla kaffeälskare.

Tack Cafego för att ni finns och för att ni gör det bästa kaffet jag smakat någonsin. Lifesaver när kroppen är så trött att jag knappt vet om jag har gumpalallan fram eller bak haha.

Vaknade i morse av att kamphundarna var i gång, dom slogs inte denna gången utan nu misstänker jag att det är löpperiod för de små liven. Chanel slickar sig mycket och hon var på Molly och Molly sköt glatt fram sin gumpallala. Jag suckade och sa, lägg av med snuskeriet, vi ska kliva upp och gå ut. Och ute är det mer eller mindre storm, helvete vad det blåser.

Jag har fixat kaffe, mat till de små odjuren och nu sitter jag i telefonkö till Nordea för att höra vart mitt nya kort har blivit av. Det skulle ha varit beställt den 20/9 och skulle komma inom 5 arbetsdagar, men ännu har inget kort dykt upp, så jag får väl ringa och höra med dom vad som sker.

Annars blir det bara att slappa och fixa med kamphundarna innan jag ska bege mig mot jobb. Jag har ett kvällspass i dag och kl 21 ikväll stämplar jag ut för helg. Som jag längtar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.