Livsstil

Jag måste vara smutsig …

Oskarp fredagsselfie.

Fredag och egentligen ska jag vara på jobbet nu men jag har gjort ett turbyte och kör ett tredje kvällspass på raken och kör fredag kväll på jobbet inför en ledig helg. Det kan ju vara fantastiskt trevligt det med tänker jag.  I natt har jag sovit så fruktansvärt dåligt, jag har vaknat av minsta lilla ljud och kamphunden har skällt ett par gånger under natten av oklar anledning och när hon kör i gång sin stämma så studsar man ju upp ur sängen med en känsla av att jag sket fan på mig nu .. men tack och lov gjorde man ju inte det.

Jag började morgonen med en promenad med kamphunden, skulle fixa en latte men inser ju att mjölken är slut. Så det var ju bara att göra sig klar och köra och handla mjölk och passa på att hämta ut 2 paket som jag hade fått aviseringar om.  Samarbeten samt företag som skickat gåva till mig. Jag gjorde fredagsdansen när jag öppnade gåvopaketet där det låg voluspa ljus i .. Its a hallefucking-lullejah-moment-fredag alltså. Det är fan inte alla fredagar man får voluspa doftljus skickade till sig.

Sitter just nu i soffan, har gått igenom mailen och inser att batteriet på datorn håller på dö och så har jag diskussioner med kamphunden som uppenbarat tycker jag är smutsig. Jag duschade i går efter jobbet men nog fan ska hon slicka överallt. Händer och armar. Jag får panik , förklarar för henne att hon får sluta och att jag fan har duschat och är vuxen nog att kunna tvätta mig själv. Hon kollar på mig och så tar hon ett slick till på armen .. jag ger upp. Totteicious vs kamphunden = 1.1 i matchen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.